Publicat: 12 aprilie 2017

Uniunea Arhitecților din România vă invită la BALUL ARHITECȚILOR 2017

Uniunea Arhitecților din România vă invită la BALUL ARHITECȚILOR 2017 ce va avea loc pe data de 13 mai, începând cu ora 17.00, la Palatul Bánffy din Cluj – Clădirea Muzeului de Artă Cluj-Napoca.


Palatul Bánffy din Cluj – clădirea Muzeului de Artă Cluj-Napoca – este cel mai important edificiu baroc din Cluj-Napoca și unul de referință pentru arhitectura de secol XVIII din România.

Edificiul a fost ridicat în perioada 1774-1785, de către arhitectul german Johann Eberhard Blaumann ca reședință particulară a contelui Bánffy György (devenit mai târziu guvernator al Transilvaniei). Ulterior, clădirii i-au fost date alte destinații. În prezent palatul se află în administrația Muzeului de Artă Cluj-Napoca.


Programul Balului Arhitecților 2017 care se va desfășura în perioada 11-14 mai 2017 cuprinde: Programul Balului Arhitectilor 2017.pdf

Având în vedere programul, pentru cei din afara zonelor apropiate Clujului, durata evenimentului, cu toate etapele sale, este între 11-14 mai 2017, după cum urmează:

Posibilitățile de cazare Oferta cazare.pdf

Costurile cazării vor fi achitate de fiecare participant potrivit opțiunii formulate la înscriere.

Valoarea unui bilet pentru Bal, în funcție de categoria din care face parte participantul, este:

Numărul locurilor este de 200.

Participarea la Bal se va asigura în ordinea înscrierilor.

Înscrierea se face în perioada 18 aprilie - 4 mai 2017, la Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România, str. Jean Louis Calderon, nr. 48, sector 2, București.

Plata biletului pentru Bal se va efectua:

1.    Direct la secretariatul situat la Centrul Cultural din Calderon

2.    Prin virament bancar în contulRO04 BRDE 410S V208 5861 4100,  deschis la BRD, Sucursala Academiei, cod fiscal 8236717, cu specificarea că reprezintă valoarea biletului de Bal.

Date de contact pentru înscriere:

Telefon 021 315 60 73

Adrese de e-mail:

 

Orice informație/ noutate importantă se va comunica în timp util către filiale spre a fi transmisă membrilor.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc