Publicat: 10 octombrie 2022

Conferința INNOMINCU 2022: Zilele cercetării în UAUIM

Evenimentul va avea loc in perioada 10-14 octombrie 2022, interval 16:00-20:00online, pe platforma Zoom

Anul acesta secțiunile conferinței sunt: Sănătatea orașelor | Arhitectură sănătoasă | Designul de interior al spațiilor sănătoase.

Înscrierile pentru participarea la conferința INNOMINCU 2022, pentru obținerea link-ului de conectare Zoom și a diplomelor de participare se poate face la: https://forms.gle/HFH84J5yjBk7nvcXA

Evenimentul se adresează cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor, studenților și profesioniștilor din domeniile arhitecturii, urbanismului, peisagisticii, arhitecturii de interior, construcțiilor, medicină, precum și tuturor celor interesați de tematicile conferinței.

Mai multe detalii se găsesc la: https://www.uauim.ro/evenimente/conferinta-innomincu-2022/

Va multumim!

Echipa INNOMINCU 2022: Prof./CSI (biol.), CSI (geogr.) dr. ecol., dr. geogr., habil. urb. Alexandru-Ionuț PETRIȘOR, Lect.dr.urb.peis.,dr.șt.mil. Sorina-Georgiana RUSU, Cerc. dr. arh. Adrian IBRIC, Drd.urb.peis. Mara NICOLAESCU

E-mail: innomincu2022@gmail.com



Urb Sorina-Georgiana Rusu PhD
Lecturer | Urban Planning Faculty

Head of Communication and Information Office 
"Ion Mincu" University of Architecture and Urban Planning

Military Science PhD
"Carol I" University of National Defense | Bucharest, Romania

Mobile: +40743705114
Email: rususorina2004@yahoo.com

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc