Publicat: 9 octombrie 2013, ultima actualizare: 4 iunie 2014

Expozitie arh. Liviu Stelian

Centrul de Cultură Arhitecturală al Uniunii Arhitecților din România (str. J.L Calderon nr. 48, sect. 2, București) găzduiește în perioada 10 - 21 octombrie 2013,expoziția de artă plastică semnată de arh. Liviu Stelian.

Expoziția poate fi vizitată zilnic de luni până joi între orele 10-17 și vineri între orele 10 -15

Date despre autor

Studii:

1950-1954 - Școala primară Floreasca (îndrumător desen: Prof. Spartali)
1954-1961 - Liceul Ion Luca Caragiale (îndrumător desen: Prof. Cârdei Ion)
1961-1967 - Institutul de Arhitectură "Ion Mincu" București (îndrumător desen: De Simon, Simotta)
1961-1964 - Clasa arh. Ludovic Staadecker
1964-1967 - Clasa arh. Cezar Lăzărescu

Activitate profesională:

1967-1973 - D.S.A.P.C Argeș (Pitești), I.P.J Mureș (Tg Mureș)
1974-2002 - Institutul Proiect București
2003-2013 - Biroul Individual de Arhitectură Liviu Stelian

Ca arhitect are în portofoliu lucrări în București, Otopeni, Balotești, Tunari, Voluntari, Dobroești, Pantelimon, Adunații-Copăceni, Măgurele, Bragadiru, Domnești, Chiajna, Buftea, Argeș, Bistrița-Năsăsud,Mureșm Prahova, Sălaj, Teleorman.

Expoziții de artă plastică:

În perioada 1971-2013 o expoziție de grup și 3 expoziții personale la București precum și o expoziție de grup și una personală la Tg. Mureș.

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc