Publicat: 19 noiembrie 2020

#NOVEMBarh 2020

COMUNICAT:

Primul hackathon al arhitecților – este o declarație de responsabilitate socială creată de o comunitate proactivă de arhitecți și susținută de parteneri vizionari și de profesioniști implicați.

Editia 1 – 2017, ARCHITECTS’ CHALLENGES – provocarile profesiei de arhitect
Editia 2 – 2018, PROUD ARCHITECT – arhitect demn
Editia 3 – 2019, VALUE vs. PRICE – valoare, mai mult decat pret
Editia 4 - 2020, LEGACY - tema evenimentului va fi despre ce am facut si ce ne dorim sa continuam si sa lasam MOSTENIRE.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, #NOVEMBarh aduce împreună arhitecti și prieteni din domenii conexe, dar si publicul larg, intr-un maraton online de 24 de ore de prezentari de proiecte model de buna practica, inovatii de ultima ora, subiecte de actualitate de mediu construit.

În pandemie, provocarea de a trece totul online, ne-a obligat sa generam impreuna continut relevant, sa punem impreuna solutii alese pe baza rolului pe care îl joacă în evoluția pozitivă a profesiei de arhitect și în calitatea și siguranța pentru noi toti a mediului construit: Educație, Energie, Risc, Legislație, Financiar.

#NOVEMBarh este singurul maraton de networking și generare de soluții în 16 ore cu 300 de participanți, din România, care in pandemie devine online si va dura o zi si o noapte, 24 de ore intensiv.

Urmărește LIVEevenimentul pe https://www.facebook.com/groups/NOVEMBarh/

Revista ARHITECTURA

http://arhitectura-1906.ro/

Revista „Arhitectura” fost fondată în anul 1906 de Societatea Arhitecților Români, fiind una din cele mai vechi reviste de specialitate cu apariție continuă din Europa.

BIUAR

BIUAR este Buletinul informativ al Uniunii Arhitecților din România, cu apariție trimestrială. Buletinul informeaza membrii cu privire la evenimentele organizației, centrale și filiale teritoriale, și la cele mai importante hotarâri luate de forurile de conducere.

Bienala Națională de Arhitectură

https://www.uar-bna.ro/

Bienala Națională de Arhitectură este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecților și se organizează neîntrerupt din 1994. BNA are un concept specific fiecărei ediții, aprobat de senatul UAR.

Centrul de Cultură Arhitecturală

Centrul de Cultură Arhitecturală al UAR este sediul UAR, spațiu expozițional, sediu al bibliotecii, al arhivei UAR și al revistei ARHITECTURA. Clădirea a fost recent înscrisă în lista monumentelor istorice. Centrul de Cultură Arhitecturală este principalul spațiu în care se desfășoară evenimentele UAR.

Proiecte Culturale

Finanțarea proiectelor cu caracter cultural și social ce au ca scop susținerea obiectivelor incluse în statutul și strategia cultural-socială a UAR.

UAR Concursuri

Concursuri organizate de către UAR ce urmăresc găsirea celor mai bune soluții pentru un anume loc și/sau pentru un program de arhitectură, spații publice, orașe sau așezări rurale, amenajări, design grafic etc